Follow by Email

Saturday, 28 June 2014

Paradise Country Farm , Harbour Town Shopping n Halal food

Our movie world is a combo entrance with Paradise Country Farm. It  comes with buffet lunch too.

Dekat Paradise Country ni lah dapat berjumpa dengan segala koala, kangaroos , kambing biri-biri ,llama.

erk Koala tidur /sleeping Koala
 Boleh tangkap gambar sambil peluk Koala $22 dia akan print dan tolong amik juga pakai kamera kita.

santainya
upclose dalam kantung kangaroo / what is in your pocket ? lol
Boleh juga bagi makan kat Kangaroo 1 Aud untuk 1 bungkus pelet. Adala yang makan ada yang tido , kenyang dah  banyak orang bagi makan.


ba ba ba brown sheep...
Makan kat sini ada sijil halal dow...tp kat situ tulis sampai June 18 je...sapa pegi lepas date ni sila check lol...so sebab halal harini makan ayam n buffet bersama salad, pasta


Tour tamat pukul 1pm.Kami bertolak ke Harbour Town.

Harbour Town ni sesuai untuk kaki shopping. Ini ibarat Johor Premium Outletlah kalau di Malaysia.





Prayer Room / Surau at Harbour Town
Boleh mintak kunci di Guest Service.  / You can ask key to prayer room from guest service.
Kenala pulangkan lepas tu , tempat wuduk disediakan,kiblay disediakan

Halal food option
Dekat panduan peta ada tunjuk restoren halal termasuklah Nando's.

sebab jarangkan jumpa tetiba restoren franchais halal kat luar negara, inilah makan malam tapau saya lol.



sila carik perkataan Halal di dinding tu hehe
Biasala jimat beli 1/4 ayam 6 Aud je.... Kalau mik set dalam 20 Aud. Haritu makan tengahhari dan malam adalah ayam!! hehe




No comments:

Post a Comment