Follow by Email

Sunday, 16 November 2014

Hello Kitty Dining Taipei

Lepas pergi Barbie cafe' terusla pegi jalan kaki je ke  Hello Kitty Dining. Dah masuk dah waktu minum petang.
Yang ni pun kena customer wajib spend minima NT300 juga.






lampu pun hello Kitty





toilet
oreo but urm so so jelah
Tak order minuman sebab akan bagi air kosong once kita duduk.Sebelum dapat main dessert dia akan bagi puding dulu.

this pudding is more delicious > oreo lol




lagi suka Hello Kitty kat airport Incheon sebab takde paksa kena belanja berapa...keke


No comments:

Post a Comment