Follow by Email

Sunday, 16 November 2014

Modern Toilet Restaurant Taipei

Aha dah pegi cafe yang cute- cute sebelum ni, untuk finale pegila untuk restoren yang "euwww" .
Restoren unik " Modern Toilet" bertemakan tandas dan tahi . Adakah anda akan makan dengan berselera di sini ? Hmm kita tengok. Masa ke sini ditegur oleh rakan serumpun dari Indonesia yang tidak lokek  tunjukkan lokasi restoren ni.









duduk pun atas toilet yer



souvenir


Sampai- sampai je staff terus greet dalam bahasa Inggeris. Tiada paksaan untuk belanja minima seperti cafe-cafe sebelum ni.  Kalau baca blog pelawat sebelum ni akan terdapat soft icecream dlm bentuk "poop".
Tapi ini hanyalah untuk set sahaja. Takdela order sebab takde makanan alternate yang sesuai.

Demi tujuan bergambar orderla ice shave. Staff dah warning ini makanan untuk 2 orang. Tapi cakap  "its ok i  just wanna take picture" lol .Air pun amik dalam option urinal ( so boleh take away ) kalau tak habis minum.

abc dalam tandas



 Stesen metro terdekat :

Ximending


No comments:

Post a Comment