Follow by Email

Saturday, 8 November 2014

Nagoya Mosque

Lepas balik Korankei, terus pegi Nagoya Mosque. 3-5 minit je dari exit subway . Oh kat sini walau pun dorg tak pakai english sangat tapi dekat subway tu dia tulis wicket... sampai2 je apa ke menda ni wicket ni...lol rupanya sama maksudla dengan exit....( apsal le tak pakai exit je)

Cara nak pegi :

Higashiyama Line, Stesen Honjin.
Dari exit 3 kanan, jalan sikit dan kanan lagi.
Masjid satu row dengan kedai2 lain.



Lupa plak nak beramah mesra tanya kut kut ada restoren halal area masjid. Last2  balik stesen Nagoya dekat tingkat 13 JR building ada restoren India (maharajah). makan nan ....sini kuah tak dpt sekali macam Malaysia. Kalu mintak kuah mahai beno ini pun dah tuptap harga dia. makanle nan kosong . Sumer restoren kat Jepun akan bagi air kosong free.Tapi sebab masa tu deepavali dpt ni comlimentary -ladoo rasanye.
Comei je waiter waiter jepun pakai ala2 sari.


gedabak punya nan

No comments:

Post a Comment