Follow by Email

Sunday, 16 November 2014

Taipei Grand Mosque

Selepas dine in di Hello Kitty , amik cab ke Taipei Grand Mosque.Mula-mula uncle tu tak paham, tapi berjaya tunjuk google map yang discreencap masa ada wifi . Barula dia paham "ooo Moselim ". Uncle tu siap cakap "sorry i no english ".Tapi yang lawak tu sebab baru exit dari Tokyo asyikla nak terkeluar "chotomate" perkataan korea pun nak terkeluar gak tu padahal uncle cakap dalam Mandarin. Macam manala orang yang memang mahir dalam pelbagai bahasa kan.. yang tau sikit- sikit ni pun dah keliru.

Masjid ni berdekatan gak dengan church ( satu line ) 






Masa nak balik, berjalan kaki ke main road pergi ke bas stop dan sebab takde internet kenala gunakan human skill. Aim yang muda2 ala pelajar U. Aim sukses lol .Siap sebab takde duit syiling  dia tambah  nak bagi cukup XieXie ni girl.Dia juga bagitau bila nak turun untuk pergi ke Metro  (Stesen Daan)
 

No comments:

Post a Comment