Follow by Email

Saturday, 5 September 2015

Lawatan singkat ke Stamford Bridge

Last chance jalan London sebelum pegi meeting point untuk Kelana Convoy pada pukui 12 noon...so saya pilih ke Stamford Bridge !!
Takdela sokong sangat, zaman2 sekolah rajinla tgk EPL. Masa 2009 pun join Wembley Stadium Tour. Memang menarik. 

Harini beli kad Oyster 15 GBP dari  mesin. Tapi mesin  tu tak accept cash tp dia accept kad kredit sahaja. Stamford Bridge pegi luar sahajala , tak dapat nak tgk dalam changing room semua sebabnya takde bajet...tp die hard blues janganla lepaskan peluang kalau dah ada kat London. Baik tgk games sekali.

Anyway terima kasihla pada staff yg sudi amikkan gambar saya yang sebelum pukui 9am dah datang sini2...Thank you  !!

Stesen : Fulham Broadway








Ada  seat khas untuk gambar berkumpulan

Next , Amsterdam aku datang -

No comments:

Post a Comment