Follow by Email

Thursday, 11 February 2016

Seoul Latest Landmark I seoul U

























Amsterdam ada "I Amsterdam" , dekat Seoul pun dah ada "i Seoul U .Kalau kat KL , Taiwan dan Tokyo ada LOVE je rasanya. Tahun lepas kempen "i seoul u" telah pun dilancarkan. Sempena dengan kempen tersebut landmark baru turut dibina.

Nak cerita waktu ni coldwave melanda semua orang local duduk rumah, tourist yang dah terbeli tiket ni yang terpaksa tebalkan kulit berjalan sehingga -26'c. Gambar diatas ditangkap pada pukul 9malam sebab itula takde orang. Dinasihatkan pergi waktu siang (tapi mungkim ramai orang pula) sebab tiada lampu di sini . Ini cahaya sipi dari lampu jalan. pakai phone Samsung flash pun langsung tak nampak apa, nasibla ada kamera kakak yang canggih sikit jadikla gambar di atas

Stesen terdekat : Children's Grand Park exit 1 (depan Universiti Sejong)

****************
Seoul latest photo spot , the new campaign " i Seoul U"  is here in Seoul , in KL, we have the word LOVE, Amsterdam with "I amsterdam " well i went to Amsterdam but all photo taken there is full of other people.
So how do i manage to be alone in the photo ? It was cold wave week and all local been advised to stay home. As we already come here we just embrace the windy and cold weather up till -26'c.
It is advisable to come during the day as there is no lamp here. The only light comes from the street's lamp and Samsung phone with flash wont do here only DSLR  .

Nearest subway station:  Children's Grand Park exit 1 ( in front of Sejong University)



No comments:

Post a Comment