Follow by Email

Thursday, 23 March 2017

Promo : Percuma Trolley Bag atau Multipurpose Sports digital video camera


Kalau takde credit card lagi atau berniat nak tambah card ( eg Kad Kredit Airasia yang sesuai untuk kaki travel)

Citibank sekarang ada promosi untuk dapat percuma Condotti Trolley Bag 20' atau Multipurpose Sport digital video camera.




Terms and condition:
1) Apply using this referral link https://www.citibank.com.my/
2) Spend rm1500 within 60 days upon card activation

Kalau dalam hati cakap macam ni "Haish aku mana belanja sampai rm1500 ?" ( rm750 dalam sebulan ..sila apply kalau mmg belanja bulanan mmg akan capai amoun Rm1500 dalam 60 hari / 2bulan  contohnya :
1. Swipe untuk minyak kereta dalam 60 hari tu
2. Swipe untuk grocery dalam 60 hari
3. Swipe untuk bill telefon / makan kat restaurant ( paparich rm20 pun bole swipe)
4. swipe untuk insurans kereta /service  kereta within 60 hari pakai kad ( ni dah kautim cukup kut)

Sambil2 swipe, dapat free gift pastu  dapat kumpul point sekali.( kalau kad kredit Air Asia bole kumpul point convert ke Big points plak dan redeem tiket Air Asia) begitula alkisahnya tp make sure pakai link kat atas untuk apply sebab ada referral code. Sekian terima kasih kawan2

 Kad Kredit Citibank AirAsia

General requirement:
 Umur : Sekurang-kurangnya 21 tahun
 Income : Rm24000 p.a (Gaji sekurang2nya rm2000 sebulan ) untuk Kad Gold Citibank AirAsia

alk

No comments:

Post a Comment