Thursday, 26 March 2020

Malaysia : Duduk Rumah #Stayathome cashback


Walau duduk kat rumah kita masih boleh menyimpan dari segi cash back. Dulu kalau travel agoda dan booking.com termasuk dalam shopback.Tapi dah tak boleh travel jangan risau kita masih boleh pakai apps shop back. Dah duduk rumah kalau lapar dan tak masuk bolehla order makanan. Tengok gambar atas Makanan dapat 3.5%

Takde shopback boleh register pakai link untuk dapat percuma rm5.
Have I told you about Shopback? It's so cool because I get up to 30% cashback from shopping on my favourite sites like Shopee, Lazada, Agoda or Booking.com! Sign up with my free link & claim your RM5 welcome bonus!  https://app.shopback.com/mys?raf=lblYJX

Sekarang pun kat dalam Klook ada voucher untuk orang yang baru nak download apps "dahmakan"
Rm1.05 boleh beli voucher bernilai RM10





Sebelum bukak apps klook , bukak apps shop back dan pilih klook supaya semua cash back dikira.

Buka apps shop back lg kemudian buka apps "dahmakan" pula. ada banyak juga servis penghantaran yang lain dalam shopback ni.



Selamat makan dan menyimpan! Lepas makan kalau gaji dah masuk boleh browse shopee(bukak shopback dulu juga) pula untuk beli baju raya...tp sedihnya kalau tak boleh balik kampung kalau covid19 masih naik. Mari kita duduk rumah dah jaga kesihatan. Moga kita dihindarkan dari wabak ini .Amin


1 comment:

  1. Yuk Coba Keberuntunganmu Hari ini... Gabung Sekarang Bandar Sabung Ayam Online Terbesar di Asia, Kunjungi Website Kami Di Klik Disini dan Dapatkan Bonus Terbaru 8X 9X 10X win klik disini untuk mendapatkan akun Sabung Ayam anda.

    ReplyDelete