Follow by Email

Sunday, 27 September 2015

Malaysia Hall



Malaysia Hall terletak di kawasan Bayswater.  Ramai pelanggan krew KC yang rupanya plan nak tido dekat Malaysia Hall. Elok pulak ada kosong bila kami walkin  seperti yang direkemenkan Kak Mas untuk tido di sini dahulu sebelum balik.. Saya sebilik dengan Tasha.
Fasiliti : Bilik air ada dalam bilik , curfew by 10malam
Rate : Pelajar ijazah: 10.80 pound , sarjana  :  18 pound  Bukan Pelajar: 25 pound untuk bilik double bed .
harga single bed adalah berbeza.
Lupa plak aku nak bawak kad matrik tapi rugi ni kalau takde diskaun, nasib baikla dalam phone ada download offer letter, dapatlah harga pelajar termasuk deposit bayar dulu 38 pound
Deposit : 20 pound akan dipulangkan selepas check out. Bilik lelaki dan Bilik perempuan adalah berlainan floor.
Alamat : 34 queensborough Terrace , London W2
Nearest station: Bayswater 
Maklumat lanjut rujuk :  Malaysia hall


Malaysia canteen




nasi + ayam + sayur = 5pound








Lepas makan kami jalan2 tgk souvenir yang mmg trademark di Bayswater.
Tshirt ada yang 5 helai untul 20 pound. Bolehla nak kongsi... keychain , magnet akan ada diskaun kalau beli banyak..kalau beli 1 je keychain 2 pound.

Esoknya dalam pukui 6 am aku dah check out dan dapatkan deposit balik dan terus menuju ke Gatwick


No comments:

Post a Comment