Sunday, 7 February 2021

Nak beli apa di Shopee / Lazada ? sbb tak boleh travellkan

 


Dah tak boleh keluar tak boleh jalan jalan, Online je jadiknya.Kalau bosan nak matching pakai couple item dgn anak bulus kesayangan bolehla search Animal socks (yang ni dekat Shopee).

Ada macam2 zebra dan kucing. Khas utk Oyen n si hitam.


sebijik kaki oyen lol

mari kejutkan Oyen

Versi hitam/grey

oyen ni bukan ko punyala

Bolehla cuba browse Shopee Malaysia

Yang new user boleh dptkan cashback jika daftar melalui link ini : 

Get 20% cashback your first purchase using my code HELOM222.

Download Shopee now to enjoy free shipping and lowest price guaranteed deals! 

Referral Shopee

Ni barang yang kita tak sangka adala. Sekarang ni untuk elak keluar bolehlah cuba beli online dan beli waktu mereka offer free delivery. Untuk tahun baru Cina ni mmg lagi banyak promosi.

Boleh beli barang di official store seperti Nestle, Watsons, Mydin etc


Anyway nak cerita gak berjaya juga grab Sambal Nyet Khairul Aming via shopee.

Saja nak merasakan 




Untuk ending saksikan si Oyen bukak sendiri kotak Whiskas




1 comment:

  1. huhuhu masih menunggu sambal si kerol ni... asyik x dapat je ni..

    ReplyDelete