Follow by Email

Monday, 3 November 2014

PG Cafe / Penguin Cafe Nagoya

This Penguin cafe located at Osu Shopping Street . 
Sapa yang suka penguin bolehla datang melawat sambil shopping di Osu street. memang cute..teringat Junho PenPen

masa ni kae tak bukak lagi tapi ok je penguin tu duduk kat luar




cute mini penguin







Mestila nak order latte art  penguin kan...


Siap masa kami pegi ada orang datang bawak dia punya patung penguin sendiri, lepas tu dia kumpulkan semua penguin amik gambar bersama serta makan pasta bersama.huhu tu sah sah memang suka sgt Penguin.

Sambil tunggu minuman tu boleh cari patung penguin mini yang diletak di setiap sudut. kat tiang pasti ada seekor!



5 comments:

  1. oh, patung semuanya..saya ingat ada penguin betul macam di Osaka Owl Cafe yang ada burung hantu betul. Apapun, hiasan penguin kat dalam cawan tu memang cute!

    ReplyDelete
  2. What do u work as? Or r u studying at uni?
    coz u look so rich, travelling here & there T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Alya ,im working just as nomal office worker. I just love to travel , so my priority of saving is for travelling expenses more than cloth,food or gadget. plus most of my destination is Air asia destination , i really hunt their promo ticket. I hope im rich so i can go around the globe.amin.

      Delete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete